Risicoverzekering - Valckenbosch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Risicoverzekering

pagina die verborgen zijn > Gezondheid

Uw nabestaanden financieel goed achterlaten

Voor de nabestaanden verandert er veel na een overlijden. Ondanks het gemis moeten de achterblijvende gezinsleden verder. Meestal heeft een overlijden direct invloed op de financiële situatie van het gezin. Mogelijk valt er een inkomen weg waardoor er extra kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld kinderopvang.

Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u deze kosten opvangen bij het overlijden van een eventuele partner.
Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die tot uitkering komt als de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering overlijdt. Deze verzekering kunt u los sluiten maar ook koppelen aan uw hypotheek. Tegen een geringe premie zorgt u voor zekerheid voor uw nabestaanden.

Dit financiële vangnet is niet alleen bedoeld voor direct na het overlijden maar ook voor later. Denkt u eens aan de kosten voor studie van uw kinderen. Zolang beide ouders in leven zijn, is er veelal voldoende ruimte om geld opzij te zetten. Maar is er ook ruimte er ook als de kostwinner komt te overlijden?

Bent u op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering met een scherpe premie en een uitstekende service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu