Krediet - Valckenbosch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Krediet

pagina die verborgen zijn > Financieringen

Tijdelijke geld nodig

Bijna iedereen heeft wel eens meer geld nodig dan is op te brengen. In zo’n geval is een lening een praktische manier om aan geld te komen. Maar wat is de beste lening in uw situatie? En welke lening past binnen uw mogelijkheden tot terugbetalen?

Of het nu gaat om een toekomstige studie, een nieuwe keuken, aankoop van een auto of een reis maken: het doel van besteding bepaalt vaak de vorm van lenen, echter uw voorkeur is bepalend welke financiering bij u past.

Lenen is gemakkelijk, maar kost ook geld. U betaalt namelijk naast de aflossing ook rente. En juist die rente kan een lening tot een last maken. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste aanbieders beloopt soms meer dan tien procent. Een lening van € 10.000,00 kan daardoor bij de ene aanbieder duizenden euro’s meer kosten dan bij de ander. Het is daarom verstandig de verschillende aanbieders en leenvormen op tarieven én voorwaarden te vergelijken.

Met een deskundig advies op maat en een objectieve vergelijking tussen de diverse geldverstrekkers voorkomt u dat u te maken krijgt met vervelende voorwaarden en dat u een veel te hoge rente betaalt. Maak daarom een afspraak voor veilig en verantwoord lenen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu