Info DMV - Valckenbosch

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Info DMV

pagina die verborgen zijn > Bedrijven

Met zekerheid ondernemen

Nieuwe producten, nieuw personeel, nieuwe klanten, nieuwe kansen. Als ondernemer neemt u dagelijks risico’s. U loopt er niet voor weg. Sommige risico’s wilt u als ondernemer niet voor eigen rekening nemen. Die zijn simpelweg te groot en/of brengen direct het voortbestaan van het bedrijf in gevaar.

Assurantiekantoor Valckenbosch helpt u uw bedrijfsrisico’s in kaart te brengen en te beheersen door kennis van uw bedrijf en de sector waarin u werkt, door ons vakmanschap en vakkennis. Bedrijfsrisico’s kunnen worden ingeperkt door preventie, samenwerking met strategische partners en verzekeringen.

Als assurantiekantoor Valckenbosch zijn wij natuurlijk ook een ondernemer en dat praat wel zo gemakkelijk! Wij zetten onze expertise graag in om met u mee te denken en de risico’s van uw bedrijf in kaart te brengen. De zakelijke verzekeringen kenmerken zich door een scherpe premiestelling en transparantie. Bij assurantiekantoor Valckenbosch bent u verzekerd van een uitstekende en persoonlijke dienstverlening.

Wij geven graag een op uw maat gesneden advies, maak daarom een afspraak met ons via onderstaand formulier.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu